Πέμπτη 28 Μαρτίου 2013

Αμάν πάλι ο Οδυσσέας Τσενάι και το κόμμα του.....

ΤΣΕΝΑΪ: "ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΜΕ ΕΒΑΛΑΝ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΟΤΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ"!

Έρχεται ως αρχηγός στο "Δημοκρατικό Κόμμα Αλβανοφώνων"για να διεκδικήσει τη μισή Ελλάδα!
ΣΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ Ο,ΤΙ ΕΙΠΕ... ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ, ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕ, ΟΥΤΕ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ. ΤΟΝ ΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ...
O Οδυσσέας Τσενάι σπούδασε με χρήματα των Ελλήνων στα καλύτερα κολλέγια της Αμερικής.Φρόντισαν γι αυτό ο ΓΑΠ και ο Πάγκαλος, με τις συμβουλές του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που έγινε και νονός του.
Για όσους ξεχνούν εύκολα, είναι ο Οδυσσέας Τσενάι, οπού το 2003 τα ΜΜΕ τον έκαναν διάσημο για τον εαν τελικά θα έπρεπε, ο τότε νεαρός Αλβανός να κρατήσει την Ελληνική σημαία στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου.
.........
.......
....
http://www.makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=7151:-q-----------q&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
Και συνεχίζει το δημοσίευμα με αρλούμπες. Την πεπονόφλουδα δεν την πάτησε μόνο το μακελιό, αλλά και άλλες πολλές σελίδες. Μερικές μάλλον δεν την πάτησαν τυχαία, την σημάδεψαν ψάχνοντας τέτοιες χαζομάρες για να στηρίξουν εθνικιστικές φαντασιώσεις που πλασάρουν στους ανυποψίαστους αναγνώστες τους.

Η "είδηση" (ο Θεός να την κάνει είδηση) ανιχνεύεται πολύ πιο πίσω στο 2007, ίσως και πιο πίσω να βρεθεί κάτι αν κανείς ψάξει προσκεκτικά αλλά εκεί τουλάχιστον βρίσκεται εύκολα. Ιδού και δύο σελίδες με την "είδηση"

http://www.resaltomag.gr/forum/viewtopic.php?t=1872
Οκτ 31, 2007
Ο ρόλος του Οδυσσέα Τσενάι, ο οποίος πριν από λίγα χρόνια ήταν σημαιοφόρος στην παρέλαση. Το ισχυρό λόμπι τον ετοιμάζει στην Βοστόνη.
Κάνει κόμμα στην Αθήνα ο Τσενάι
Έτοιμη η διακήρυξη του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων
Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι.
Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του "Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα.
.............
......
http://adamantobabis.blogspot.gr/200...g-post_25.html
Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2007
Το ισχυρό λόμπι τον ετοιμάζει στην Βοστόνη.
Κάνει κόμμα στην Αθήνα ο Τσενάι. Έτοιμη η διακήρυξη του Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων. Τις αποσκευές του για την Ελλάδα, όπου θα ιδρύσει κόμμα αλβανοφώνων, ετοιμάζει ο Οδυσσέας Τσενάι.. Ο Αλβανός που πριν από μερικά χρόνια ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων ως
σημαιοφόρος στην μαθητική παρέλαση, σπουδάζει Πολιτικές Επιστήμες στη
Βοστόνη και θα πρωταγωνιστήσει στο εγχείρημα της δημιουργίας του
"Δημοκρατικού Κόμματος των Αλβανοφώνων" στην Ελλάδα.
............
.......
Βέβαια τον Τσενάι ακόμα τον περιμένουμε, και το κόμμα του μάλλον θα το περιμένει ο ίδιος για πολύ, μια και είναι ανύπαρκτο.
Κανείς δεν ξέρει ποιος ξεκίνησε την ηλιθιότητα αυτή, αλλά αξίζει συγχαρητήρια σαν μυθοπλάστης εθνικιστικών μύθων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου