Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2012

Μοσάντ - Τσίπρας -Σκαπανέας

από τη σελίδα: http://www.inews.gr/62/einai-praktoras-tis-mosant-o-tsipras.htm
---------------------------------------
Είναι πράκτορας της Μοσάντ ο Τσίπρας;
Ως γνωστόν, για την κοινότητα του διαδικτυακού καφενείου facebook, όλοι οι πολιτικοί είναι "προδότες" και "πράκτορες".
Η μπόρα πήρε αυτή τη φορά τον Αλέξη Τσίπρα, με ένα ακόμη συνομωσιολογικό σενάριο, που παίρνει διαστάσεις καταιγίδας στο διαδίκτυο -κι εδώ θα μείνει- και ιδιαίτερα στο facebook. Αυτή τη φορά με επώνυμη "καταγγελία" ανθρώπων που ισχυρίζονται ότι έχουν ατράνταχτα στοιχεία.
Δείτε την:
Μια καταγγελία-σοκ, που αναρτήθηκε απο μέλος τους Facebook και έχει κάνει τον...γύρο του διαδικτύου, φέρεται να καταγγέλει ευθέως τον ΣΥΡΙΖΑ και τον αρχηγό του, κ. Αλέξη Τσίπρα, για κομπίνες που έχουν να κάνουν με την αθρόα εισροή λαθρομεταναστών απο την Αφρική, μέσω της εταιρείας του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα, ιδιοκτήτη της κατασκευαστικής εταιρείας"ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"!

Στην υπόθεση, εμπλέκεται και η ...ισραηλινή μυστική υπηρεσία, η διαβόητη ΜΟΣΑΝΤ, στην οποία - σύμφωνα πάντα με την καταγγελία - ο πατέρας του κ. Τσίπρα φέρεται να είναι...έμμισθος υπάλληλος!
Η καταγγελία γίνεται απο τους κυρίους Γεώργιο Λαχανά και Γεώργιο Μεταξά, μέσω της ιστοσελίδας στο facebook της κυρίας Αντζελας Γεωργαντή! Στο κείμενο μάλιστα, οι καταγγέλοντες προκαλούν τον κύριο Τσίπρα να...τους κάνει μήνυση! Διαβάστε την παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας!
'ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΑΧΑΝΑΣ' - Γεώργιος Μεταξᾶς

ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ: Η αλήθεια που κρύβεται πίσω από τον Αλέξη Τσίπρα:
Σπούδασε πολιτικός μηχανικός στο ΕΜΠ. Γιατί; Τι κρύβεται πίσω από την κατασκευαστική εταιρεία που είναι στο όνομά του;
Σε όλα είναι από πίσω ο πατέρας του!
Ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, ως ιδιοκτήτης της κατασκευαστικής "Σκαπανέας", ανέλαβε έργα στην Αφρική, όπου έκανε μεγάλη περιουσία. Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το μεμπτό.

Το μεμπτό, αρχίζει τώρα: ο πατέρας του Αλέξη Τσίπρα, έκανε (και κάνει) το εξής κόλπο:
Προσλαμβάνει μαύρους εργάτες, τους ορίζει έναν καλό μισθό και εκείνοι εργάζονται λαμβάνοντας έναντι, αντί του κανονικού μισθού. Όταν έρχεται η ώρα της αποπληρωμής, τους "πακετάρει" σ' ένα κοντέινερ, τους βάζει σε πλοίο και τους φέρνει παράνομα στην Ελλάδα!
Τώρα, καταλάβατε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ κόπτεται υπερ των λαθρομεταναστών και πάσης φύσεως μεταναστών; 
Παρακαλώ τους ΣΥΡΙΖΑίους φίλους μου, να το μεταβιβάσουν αυτό στον Αλέξη Τσίπρα και να του ζητήσουν να μου κάνει μήνυση. Θα χαρώ πολύ να δώσω στο δικαστήριο και στην δημοσιότητα:
1. Τα έγγραφα που συνδέουν τον πατέρα του Αλέξη Τσίπρα με την Μοσάντ,
2. Την μισθοδοσία του πατέρα του Αλέξη Τσίπρα από την Μοσάντ,
3. Το όνομα του πλοίου που κάνει την μεταφορά καθώς και τον συνεργαζόμενο εφοπλιστή,
4. Το ποιος προώθησε τον Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και με ποιον τρόπο.
Για όλα αυτά, έχω στη διάθεσή μου επίσημα έγγραφα, φωτογραφίες και επίσημες επώνυμες καταγγελίες - αναφορές. Τον προκαλώ λοιπόν.

Ερωτήσεις προς τον αξιότιμο αρχηγό της Αξιωματικής αντιπολίτευσης κύριο Αλέξη Τσίπρα:
1. Αληθεύουν όλα τα όσα ισχυρίζονται οι καταγγέλοντες κ. Λαχανάς και Μεταξάς κύριε Τσίπρα;
2. Τι ακριβώς συμβαίνει επιτέλους με την κατασκευαστική "ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΤΕ"; Ανήκει πράγματι στον πατέρα σας; Είναι οικογενειακή σας επιχείρηση;
3. Εχει πράγματι ο πατέρας σας, έμμισθη σχέση με την ισραηλινή μυστική υπηρεσία; Εν ολίγοις, εξυπηρετεί ξένη δύναμη με χρηματικό όφελος;
Θα παρακαλούσαμε ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ τον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ σε όλα αυτά και εί δυνατόν ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ! Είναι πάρα πολύ σοβαρές καταγγελίες για να περάσουν έτσι, στο "ντούκου", επειδή γράφτηκαν...πάνω σε κάποιον "τοίχο" κάποιων μελών στο δημοφιλέστερο σάιτ κοινωνικής δικτύωσης, στο οποίο, πολλές φορές, ο καθένας μπορεί να λέει "ό,τι του καπνίσει"! Ο κύριος Τσίπρας έλαβε το 27% των ψήφων του ελληνικού λαού, κρατώντας τη ΣΗΜΑΙΑ της αντιμνημονιακής παράταξης και της κάθαρσης του δημοσίου βίου και είναι ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να ξεκαθαρίσει τη θέση του!
Κάποτε επιτέλους, ΠΡΕΠΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΒΙΟΣ στην Ελλάδα να γίνει υπόδειγμα για τους πολίτες! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ! ΩΣ ΕΔΩ η βρωμιά και η δυσωδία!

Θα χαρούμε ιδιαίτερα, εαν ο κύριος Τσίπρας φανεί αντάξιος της υπόστασης της οποίας του έδωσε ένα μεγάλο κομμάτι του λαού μας και ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ με στοιχεία και επιχειρήματα τις επώνυμες αυτές καταγγελίες!
 Από ότι μπορείς να δει κανείς ήδη ο ένας από τους καταγκέλοντες έχει γίνει μπουχός http://logioshermes.blogspot.com/201...post_7668.html

Στην σελίδα της κυρίας δεν βρίσκω πια την ανακοίνωση. Αλλά υπάρχει στην σελίδα του Μεταξά η καταγγελία.
Εκεί θα την δει κανείς και χωρίς τα διανθίσματα, και θα δεί και κάτι ακόμα πικάντικο.
Γεώργιος Μεταξᾶς Για να είμαστε πιο ακριβής, ιδιοκτήτης εμφανίζεται συγγενής του πατέρα του Τσίπρα, αλλά όλες σχεδόν οι μετοχές παίζουν εντός της οικογένειας.

Οπότε φτάσαμε στο τελικό. Κάποιος συγγενής του πατέρα του Τσίπρα πιθανά έχει μια κατασκευαστική η οποία λέγεται ότι στέλνει μετανάστες σε κοντέινερ (μιλάμε για σενάριο) κατά τον κ. Μεταξά στην Ελλάδα.
Ακόμα και να υποθέσουμε ότι ισχύουν αυτά, δεν ξέρω γιατί πρέπει να είναι υπεύθυνος ο κάθε "Τσίπρας" για το τι κάνουν οι συγγενείς του ? (και μάλιστα τουλάχιστον τρίτου βαθμού, αλλιώς θα έλεγε αδελφός ή κάτι άλλο, του πατέρα).
Τελικά καλεί τον Τσίπρα να αποδείξει οτι δεν είναι ελέφαντας.
Λέω να μην ασχοληθώ άλλο με αυτές τις βλακείες.

Για την μοσάντ θα περιμένουμε μάλλον πολύ.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου