Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2014

Ο GREEK FREAK


Από την σελίδα http://www.eoellas.org/2014/02/17/antetokoumpo-friki/ διαβάζουμε το ποιο κάτω.

Ο ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΜΠΟ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ! ΑΠΛΑ ΞΕΦΤΙΛΑ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΦΡΙΚΤΟ ΕΘΝΟΣ! (UPDATE)Share Button

Ας του aφαιρεθεί αμέσως η υπηκοότητα! Αυτό είναι το ευχαριστώ του Αντετοκούμπο στο έθνος των Ελλήνων! Δείτε τι έγραφε η μπλούζα στο χτεσινό all star του nba! GREEK FREAK NATION μτφ: Ελληνικό φρικτό έθνος…


Screen Shot 2014-02-17 at 1.07.29


Και υπάρχει παραπομπή στο σχετικό βίντεο
http://www.youtube.com/watch?v=65GyFfo2KHw

Όμως ο του θαύματος, το GREEK FREAK είναι παρατσούκλι του Γιάννη Αντετοκούμπο και το nation στην παρίπτωση μάλλον αφορά τους αδελφούς Αντετοκούμπο Θανάση και Γιάννη είτε τους οπαδούς τους, και όχι στο Ελληνικό έθνος.
Σχετικά στην σελίδα http://www.gazzetta.gr/stili/paraskinia/article/588449/i-vlakeia-den-ehei-oria αλλά και με μια απλή αναζήτηση για εικόνες στο "GREEK FREAK" θα βρούμε τον συμπαθή Γιαννάκη κυρίως. https://www.google.gr/search?q=GREEK+FREAK&newwindow=1&tbm=isch&source=lnms&sa=X&ei=VBACU_aWGMiU0AXjmIG4Cg&ved=0CAcQ_AUoAQ&biw=1260&bih=687#newwindow=1&q=%22GREEK+FREAK%22&tbm=isch&facrc=_&imgdii=_&imgrc=3EHSX5PgENqMJM%253A%3B9BDkee6iRgi5wM%3Bhttp%253A%252F%252Fcdn2.bigcommerce.com%252Fserver1300%252Fa1114%252Fproducts%252F32%252Fimages%252F188%252FGreekFreak__65366.1290187761.1280.1280.jpg%3Bhttp%253A%252F%252Fdirectresources.mybigcommerce.com%252Fproducts%252FGreek-Freak-%2525252d-Womens.html%3B870%3B1280

Βέβαια η σελίδα κατάλαβε την πατατιά της, http://www.eoellas.org/2014/02/17/dieukrinisi1/ αλλά με εθνική περηφάνια δεν έσπευσε να ζητήσει συγνώμη έστω που προέτρεψε το Ελληνικό κράτος να του αφαιρέσει την υπηκοότητα......

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Η φυλετική καταγωγή του κομμουνισμού

Μετά από την φυλετική σύσταση των εθνών, μερικοί έχουν την φαντασίωση ότι και ο κομμουνισμός έχει φυλετική καταγωγή. Τι να πει κανείς......
Ένα δισκεδαστικό βίντεο σχετικά:
Βέβαια δεν ξέρω αν υπάρχει λόγος να το δει κανείς μια και ο κύριος David Duke είναι ο (τέως) Μέγας μάγιστρος της Κου Κλουξ Κλάν κάτι που αναφέρεται στην σελίδα http://en.wikipedia.org/wiki/David_Duke (πρώην Κ.Κ.Κ. όπως μας πληροφορεί ο ίδιος), αντισημίτης λοιπόν που πήρε phd σε ένα πανεπιστήμιο της Ουκρανίας, παρόλο που είναι αρνητής του ολοκαυτώματος (μάλλον στην χώρα του δεν θα μπορούσε να πάει κάτι τέτοιο).
Σε αυτό το πλαίσιο σοβαρής συζήτησης και χωρίς εμπάθεια οφείλω να παρατηρήσω ότι ο Λένιν είναι απόγονος Ντόνοβαν, ο Μάρξ Νεάτερταλ και ο Στάλιν Αριανών και ο Τρόστκυ από τον Σείριο.....
Αλλά πιο τραγελαφική είναι η περίπτωση με ένα κατεβατό ονομάτων από τον κ. Αριστείδη Ι. Ανδρόνικο και μάλλον από το βιβλίο του "ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΙΣΜΟΣ" Όπου μας πληροφορεί ότι το σύνολο των σημαντικών θέσεων στην εσσδ το είχαν καταλάβει Εβραίοι. Μπορούμε να το βρούμε στην σελίδα: http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=80&aid=431702&cid=122 Να σημειώσω ότι βρίσκεται στον χώρο που δεν επιβλέπουν οι δημοσιογράφοι και ο καθένας αναρτά ότι του έρθει στην γκλάβα......
Από εκεί:
Θα επεθύμουν μόνον να ερωτήσω τον κ. Σοφιανόπουλον και τους ΄Ελληνας κομμουνιστάς αν γνωρίζουν ότι:
1. Οι Εβραίοι προτιμώνται σήμερον των χριστιανών εις όλας τάς υπηρεσίας, δημοσίας ή ιδιωτικάς, προμηθείας, εργασίας παντός είδους, κτλ.

2. Οι μπολσεβίκοι εξηφάνισαν εξ όλων των βιβλιοθηκών της Ρωσσίας όλα τα συγγράμματα, εις οιανδήποτε γλώσσαν και αν εγράφησαν, τα θίγοντα εμμέσως ή αμέσως τους Εβραίους και την θρησκείαν των. Και τούτο όχι μόνον εις τάς λαικάς βιβλιοθήκας, αλλά και εις αυτάς τάς βιβλιοθήκας των Πανεπιστημίων. Απόδειξις ότι οι ιθύνοντες σήμερον την Ρωσσίαν Εβραίοι στερούνται και της στοιχειώδους ευλαβείας παντός διανοουμένου προς την αμεροληψίαν και αντικειμενικότητα της επιστήμης και ότι διαπνέονται υπό του πλέον στενού εβραικού φανατισμού.

3. Οι μπολσεβίκοι ετυφέκισαν και εξακολουθούν να τυφεκίζουν άνευ διαδικασίας οιονδήποτε, εις χείρας του οποίου, ήθελεν ευρεθή έν εκ των ως άνω συγγραμμάτων και μάλιστα το πολύκροτον βιβλίον του γάλλου επισκόπου Ζουέν με επιστολή του καρδιναλίου Γασπάρι ‘ο εβραιο-μασωνικός κίνδυνος’, του οποίου ο συγγραφεύς ισχυρίζεται, ως γνωστόν, ότι ο μασωνισμός είνε οργάνωσις εβραική, τείνουσα σκοπίμως εις την έντασιν του αγώνος των τάξεων, εις τον εμφύλιον αλληλοσπαραγμόν των χριστιανικών εθνών, εις την επέκτασιν του κομμουνισμού, όστις αποσυνθέτων τα Κράτη, λόγω της ουτοπικής ιδεολογίας του, θα επιτρέψη εις τους εβραίους να κυριαρχήσουν εις όλας τα χώρας της γης.
4. Η όλη εξωτερική πολιτική των Ρώσσων μπολσεβίκων και μάλιστα αποφάσεις κομμουνιστικών διασκέψεων των οποίων θα παραθέσω τα κείμενα εις το σχετικόν κεφάλαιον, εμπνέεται από πνεύμα γνησίως εβραικόν.
5. Ιδιατέρως όμως οφείλω να τονίσω τα απιστεύτως άγρια, τυραννικά και γενικά εξοντωτικά μέτρα κατά του Χριστιανικού Κλήρου και των Χριστιανών, δεν είνε απλώς η εφαρμογή ενός τρομοκρατικού συστήματος, εξ εκείνων τα οποία εφήρμοσαν διάφοροι επαναστάσεις.
Πρόκειται περί αθρόων και τελείως περιττών διά την εμπέδωσιν του
Κομμουνισμού θανατικών εκτελέσεων, σφαγών, μαρτυρίων,
θανατώσεων διά πείνης, τυφεκισμών χάριν διασκεδάσεως.
Πράγματι, ως αποδεικνύει ο κατωτέρω πίναξ, τα 85% των ιθυνόντων σήμερον την Ρωσσίαν είναι εβραίοι. Ο πίναξ ούτος καταρτισθείς υπό του Ρωσσικού Αντι-κομμουνιστικού Συνδέσμου ‘Εδίνστβο Ρούς’ έχει ως εξής: 
Και ακολουθεί ένας μακροσκελής κατάλογος......
Όλα αυτά θα χρειάζονταν εξήγηση αν ήταν προϊόν εργασίας ενός σοβαρού ερευνητή. Αλλά ποιος ήταν ο Αριστείδης Ανδρόνικος. Ευτυχώς υπάρχουν και οι φίλοι μας οι εθνικοσοσιαλιστές που μας πληροφορούν. http://sshellas88.wordpress.com/2012...D%CF%89%CE%BD/

Το Νοέμβριο του 1929 μαζί με τους Π. Σαρηγιάννη, Α. Αθηνογένη, Ι. Αραπάκη, Αριστ. Σκυλίτση ιδρύει την Πανελλήνια Ένωση Κοινωνικής Άμυνας (ΠΕΚΑ) με στόχο τον αντικομμουνιστικό αγώνα και την αφύπνιση της εθνικής συνείδησης. Τον Σεπτέμβριο του 1942, μετά την ανατίναξη του κτιρίου της Ελληνικής Σοσιαλιστικής Πατριωτικής Οργάνωσης (ΕΣΠΟ) ο Αριστείδης Ανδρόνικος αναλαμβάνει μεταξύ άλλων την ηγεσία της.
Τον Σεπτέμβριου του 1944, λίγο πριν την αποχώρηση των Γερμανών ο Ανδρόνικος έφυγε με ειδική αμαξοστοιχία για τη Βιέννη μαζί με πλειάδα άλλων εθνικοσοσιαλιστών. Εκεί συμμετείχε στην «εξόριστη κυβέρνηση» του Έκτορα Τσιρονίκου, που συγκροτήθηκε στις αρχές Νοεμβρίου 1944 στην κωμόπολη Κίτσμπυλ, στο ξενοδοχείο Grand Hotel αναλαμβάνοντας μαζί με τον Κωνσταντίνο Σκανδάλη το «Υπουργείο Διαφώτισης και Προπαγάνδας».
Οπότε ξέρουμε ότι ο Ανδρόνικος ήταν για ένα διάστημα μέλος της ΕΣΠΟ, γνωστής ναζιστικής οργάνωσης που δρούσε στην Ελλάδα και τα γραφεία της ανατίναξε η αντιστασιακή οργάνωση ΠΕΑΝ. Ο Ανδρόνικος μάλιστα ήταν ηγέτης της κατά την περίοδο που ο άριος πάγος απερίφραστα την καταχωρεί σαν συνεργάτη των κατακτητών, γιατί στην αρχή την εμφανίζει σαν μια προσπάθεια συνεννόησης με τους κατακτητές σε κάποιο δίκη, σχετικά στην σελίδα http://klassikoperiptosi.blogspot.gr/2012/11/blog-post_395.html
Και ο καλός φίλος των κατακτητών το έσκασε στην Βιέννη όταν κατέρρευσε η ναζιστική Γερμανία στην Ελλάδα, αντί να μείνει να γιορτάσει την απελευθέρωση με τους Έλληνες. Εκεί μάλιστα συμμετείχε και σε μια "εξόριστη κυβέρνηση".....
Με απλά λόγια πρόκειται για ένα ναζιστή προδότη της Ελλάδος.
Τι αξιοπιστία μπορεί να έχει και τον χρησιμοποιούν μερικοί εθνικιστές σαν πηγή ένας τέτοιος προδότης, είναι θέμα προσωπικής κρίσης του καθένα.

Από εκεί και πέρα το σόου έχει πάντα να επιδείξει διασκέδαση.










Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014

Ο Αυστραλός προθυπουργός (δεν) είπε......

Ένας διαδεδομένος μύθος είναι και ο ποιο κάτω, μάλιστα δεν είναι Ελληνική ανακάλυψη, αλλά μας έρχεται από το εξωτερικό, όπου διαδίδεται εδώ και χρόνια σε διάφορες εκδοχές.
Μάλιστα αποδίδεται σε τρεις διαφορετικούς πρωθυπουργούς της Αυστραλίας, τους John Howard, Kevin Rudd και την Julia Gillard. Το πόσο δύσκολο είναι να καταλάβει κανείς ότι είναι μάπα το καρπούζι το καταλαβαίνει κανείς από αυτό και μόνο.
Αλλά διαβάζοντας την ποιο κάτω παράγραφο: 



Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας.
Αναρωτιέμαι πως είναι δυνατό κανείς να είναι τόσο άσχετος που να φαντάζεται ότι κάποιος πρωθυπουργός της Αυστραλίας σήμερα θα έλεγε τέτοιες κουταμάρες. Να μούλεγες πριν από 100-200 χρόνια που οι ιθαγενείς  θεωρούντο κάτι μόλις πάνω από γουρούνια, να το καταλάβαινα. Βέβαια όλο το κείμενο είναι απίθανο για μια χώρα που αποτελείται από μετανάστες και απογόνους πρόσφατων μεταναστεύσεων, που ξεκλήρισαν ιθαγενείς, και που σήμερα έχει μια έντονα πολυπολιτισμική κοινωνία.

Η παρουσίαση της πλάκας στα Αγγλικά μια και από εκεί ξεκίνησε η φάση, στην σελίδα
http://www.hoax-slayer.com/howard-muslim-speech.shtml
Ποιο κάτω το κείμενο σε μια από τις εκδοχές του που εμφανίζεται στην Ελλάδα στην σελίδα http://www.agorapress.gr/el/news.php?n=1357
Διασκεδαστική λεπτομέρεια, η ανάλυση του αρθρογράφου που δεν έκανε τον κόπο να διασταυρώσει την προέλευση του κειμένου.
Μεταναστευτικό: Η άποψη του Αυστραλού Πρωθυπουργού και ακολούθως ο σχολιασμός μας.

Ο Αυστραλός πρωθυπουργός Kevin Rudd πρότεινε στους Μουσουλμάνους που θέλουν να ζουν κάτω από τον Ισλαμικό νόμο της Σαρία, να φύγουν από τη χώρα.
Έπειτα από τις δηλώσεις του κ. Kevin Rudd ακολουθεί ο κοινωνικός σχολιασμός στο θέμα από τον Βασίλη Κασιμάτη.
Η κυβέρνηση της... Αυστραλίας θέλει να αποτρέψει τυχόν τρομοκρατικές ενέργειες, βάζοντας στο στόχαστρο τους φανατικούς. Ο Rudd εξαγρίωσε μερικούς Αυστραλούς Μουσουλμάνους, λέγοντας ότι υποστηρίζει το να επιτηρούνται τα τζαμιά της χώρας από υπηρεσίες πληροφοριών. Τα λόγια του ήταν:
«Οι μετανάστες, και όχι οι Αυστραλοί, είναι αυτοί που πρέπει να προσαρμοστούν. Έτσι είναι, και άμα τους αρέσει! Βαρέθηκα να ανησυχούμε σε αυτή τη χώρα μήπως προσβάλλουμε ένα άτομο ή την κουλτούρα του. Από τότε που έγιναν οι τρομοκρατικές επιθέσεις στο Bali, η πλειοψηφία των Αυστραλών ένιωσε ένα κύμα πατριωτισμού. Η κουλτούρα μας εξελίχθηκε σε δύο αιώνες γεμάτους αγώνες, προσπάθειες και νίκες από εκατομμύρια άντρες και γυναίκες που επιζητούσαν την ελευθερία. Η κύρια γλώσσα που μιλάμε είναι τα Αγγλικά. Όχι τα Ισπανικά, τα Λιβανέζικα, τα Αραβικά, τα Κινέζικα, τα Γιαπωνέζικα, τα Ρωσικά ή οποιαδήποτε άλλη γλώσσα. Οπότε, αν θέλετε να γίνετε μέρος της κοινωνίας μας, μάθετε τη γλώσσα μας! Οι περισσότεροι Αυστραλοί πιστεύουν στο Θεό. Αυτό δεν είναι κάποιο Χριστιανικό, ακροδεξιό, πολιτικό κίνημα, αλλά γεγονός: Χριστιανοί, άντρες και γυναίκες, με Χριστιανικές αρχές, ίδρυσαν αυτή τη χώρα, και αυτό είναι καθαρά καταγεγραμμένο. Αρμόζει, λοιπόν, να το δείχνουμε πάνω στους τοίχους των σχολείων μας. Αν ο Θεός σας προσβάλλει, σας προτείνω να βρείτε άλλο μέρος του κόσμου γιά να ζήσετε, διότι εμάς ο Θεός είναι μέρος της κουλτούρας μας. Θα δεχτούμε αυτά που πιστεύετε, χωρίς ερωτήσεις. Αυτό που ζητάμε είναι να δεχτείτε κι εσείς αυτό που πιστεύουμε εμείς, και να ζήσετε μαζί μας με αρμονία, χαρά και ειρήνη. Αυτή είναι η δική μας χώρα, η δική μας γη και ο δικός μας τρόπος ζωής, και θα σας προσφέρουμε κάθε ευκαιρία να τα απολαύσετε κι εσείς. Όμως, μόλις χορτάσετε να παραπονιέστε, να γκρινιάζετε και να μουρμουρίζετε γιά τη σημαία μας, τον όρκο πίστης στη χώρα μας που δίνετε όταν παίρνετε την υπηκοότητα, τα χριστιανικά μας πιστεύω, τον τρόπο ζωής μας, τότε σας ενθαρρύνω να εκμεταλλευτείτε μιά άλλη μεγάλη ελευθερία της Αυστραλίας: Το δικαίωμα να φύγετε! Αν δεν είσαστε ευχαριστημένοι, τότε φύγετε! Δε σας φέραμε εδώ με το ζόρι. Εσείς διαλέξατε να έρθετε. Οπότε, δεχτείτε τη χώρα που εσείς διαλέξατε
Μήπως θα έπρεπε επιτέλους και στην δική μας χώρα να βγει κάποιος υπεύθυνος να πει κάτι παρόμοιο και στην δική μας χώρα;...
και συνεχίζει με το σχολιασμό του κ. Κασιμάτη για όποιον ενδιαφέρεται.